Iftekhar Ahmed - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Iftekhar Ahmed

Studiues pranë "Ahmadiyya Archives & Research Centre"

Iftekhar Ahmedi është një teolog musliman nga Gjermania. Ai është gjithashtu një studiues i mirëfilltë dhe shërben pranë zyrave të “Ahmadiyya Archives & Research Centre”. Ai është angazhuar gjithashtu në programet kërkimore pranë revistës Review of Religions. Iftekhar Ahmedi shkruan shpesh në Twitter te adresa http://instagram.com/iftiswelt

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp