A jemi në fundit e botës? | Një përgjigje ndaj pyetjes shumë të diskutuar
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

A jemi në fundit e botës? | Një përgjigje ndaj pyetjes shumë të diskutuar

Doktor i shkencave dhe studiues i fesë

Një përgjigje ndaj pyetjes shumë të diskutuar “A jemi në fundin e botës?” nga Dr. Bujar Ramaj, në të cilin ai hedh dritë mbi thënie të dy Profetëve madhorë dhe mbi gjendjen aktuale të botës.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp