Bujar Ramaj - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Bujar Ramaj

Zv. President i Xhematit Musliman Ahmedia të Shqipërisë

Bujar Ramaj është doktor i shkencave dhe studiues i fesë Islame. Ai shërben vullnetarisht si Zv. President i Xhematit Musliman Ahmedia të Shqipërisë.

Share via