Dr. Bujar Ramaj - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Dr. Bujar Ramaj

Doktor i shkencave dhe studiues i fesë

Bujar Ramaj është doktor i shkencave dhe studiues i fesë Islame. Ai shërben vullnetarisht si Zv. President i Xhematit Musliman Ahmedia të Shqipërisë.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp