Lutje për të kërkuar mëshirë dhe lehtësim në punë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të kërkuar mëshirë dhe lehtësim në punë

lutje pune lehtesim

Për banorët e shpellës, Allahu i Madhërishëm thotë se ata ishin disa burra që u fshehën nëpër shpella për ta mbrojtur njëshmërinë e Zotit, dhe bënin këtë lutje:

رَبَّنَاۤ اٰتِنَا مِنۡ لَّدُنۡکَ رَحۡمَۃً وَّ ہَیِّیٴۡ لَنَا مِنۡ اَمۡرِنَا رَشَدًا

O Zoti ynë! Na jep mëshirë dhe na udhëzo në çështjen tonë![1]


[1]. Kurani Famëlartë 18:11.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp