Hajdar Ali Zafar - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Hajdar Ali Zafar

Misionar i Xhematit Musliman Ahmedia të Gjermanisë

Mevlana Hajdar Ali Zafar (Haydar Ali Zafar) është misionar i Xhematit Musliman Ahmedia të Gjermanisë. Fakultetin e Teologjisë e kreu në Rabvah të Pakistanit. Më pas ai shërbeu në Azi, në vendet e Afrikës dhe në Evropë. Deri në vitin 2018, shërbeu edhe si kryeimam i Xhematit Musliman Ahmedia të Gjermanisë.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp