Alex Borthwick - Student i fizikës në Universitetin Durham
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Alex Borthwick

Student i fizikës në Universitetin Durham

Alex Borthwick është student i fizikës në Universitetin Durham. Ai është konvertuar në Xhematin Musliman Ahmedia. Alex shpjegon me kënaqësi përvojën e tij sesi e pranoi fenë Islame, dhe sesi harmonizua tek ai dashuria si për shkencën ashtu edhe për spiritualitetin.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp