Humanity First shpërndan mishin e Kurbanit mes familjeve në nevojë në Tiranë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Humanity First shpërndan mishin e Kurbanit mes familjeve në nevojë në Tiranë

kurban bajrami 2022 tirana

Më 11 korrik 2022, Organizata humanitare e Xhematit Musliman Ahmedia, Humanity First Deutschland, shpërndau mishin e Kurban Bajramit në 120 familje në nevojë në Tiranë. Prej tyre 90 familje u ndihmuan në Njësinë Administrative nr. 11, në Bashkinë e Tiranës. Aktiviteti u realizua në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës. Xhemati Musilman Ahmedia falënderon Znj. Migena Spaho, Drejtore e Shërbimeve Sociale në Bashkinë e Tiranës, për asistencën e dhënë në realizimin e këtij projekti përmes strukturave të Bashkisë.

kurban bajrami 2022 tirana kurban bajrami 2022 tirana kurban bajrami 2022 tirana kurban bajrami 2022 tirana kurban bajrami 2022 tirana kurban bajrami 2022 tirana

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid029Vd9rQxpkYdoUkYqNoNcnk8seoAfchmEagCU2LoEvTBeT4oe1fpiFAmx8sj2L1iCl&id=100127604798879

Po kështu, të njëjtën ditë pasdite, aktiviteti u zhvillua në Njësinë Administrative Zall-Herr, ku mishi i Kurbanit iu dhura rreth 100 familjeve në nevojë.

kurban bajrami 2022 tirana kurban bajrami 2022 tirana kurban bajrami 2022 tirana kurban bajrami 2022 tirana

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp