Mish i Kurbanit për 100 familje në nevojë të Elbasanit nga Humanity First
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Mish i Kurbanit për 100 familje në nevojë të Elbasanit nga Humanity First

bamiresia humanity first ne elbasan

Me bekimin e Zotit të Madhërishëm, me rastin e Kurban Bajramit, Xhemati Musliman Ahmedia i Shqipërisë, nëpërmjet organizatës së tij humanitare “Humanity First”, shpërndau mishin e Kurbanit mes 100 familjeve në nevojë të Elbasanit, në lagjen “Haxhia” dhe në “11 Nëntori”.

Aktviteti u realizua më 31 korrik 2020, në bashkëpunim me Bashkinë e Elbasanit. Është kënaqësi për Xhematin Musliman Ahmedia që mishi i Kurbanit është ndarë me disa familje të nderuara të Elbasanit. Xhemati Musliman Ahmedia i Shqipërsië u është mirënjohës për pjesëmarrje familjeve dhe Bashkisë së Elbasanit për bashkëpunim.

bamiresia humanity first ne elbasan bamiresia humanity first ne elbasan bamiresia humanity first ne elbasan

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp