Humanity First u dhuron pako me ushqime 100 familjeve në nevojë të Shkodrës
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Humanity First u dhuron pako me ushqime 100 familjeve në nevojë të Shkodrës

covid-19 shkodra xhemati ahmedia

Me bekimin e Allahut, më 23 prill 2020, organizata bamirëse e Xhematit Musliman Ahmedia “Humanity First”, në bashkëpunim me Bashkinë e Shkodrës, shpërndau pako me ushqime dhe produkte të higjienës mes 100 familjeve në nevojë të Shkodrës.

Kryetarja e Bashkisë Znj. Voltana Ademi priti në zyrën e saj delegacionin e Humanity First dhe e falënderoi atë për ndihmën. Ajo gjithashtu siguroi që kjo ndihmë u shkon familjeve më në nevojë të Bashkisë së saj.

Humaniyt First përpiqet t’u vijë në ndihmë në sektore të ndryshme të jetës gjatë situatës kritike të Pandemisë Covid-19, në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe në vende të tjera të Ballkanit.

covid-19 shkodra xhemati ahmedia covid-19 shkodra xhemati ahmedia covid-19 shkodra xhemati ahmedia covid-19 shkodra xhemati ahmedia

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp