Xhemati Musliman Ahmedia i Shqipërisë i dhuron 100 fidane qytetit të Tiranës
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Xhemati Musliman Ahmedia i Shqipërisë i dhuron 100 fidane qytetit të Tiranës

dhuro pemë xhemati erion veliaj

Me bekimin e Zotit të Madhërishëm, Xhemati Musliman Ahmedia i Shqipërisë i dhuroi Tiranës 100 fidane pisha. Duke iu përgjigjur thirrjes së Kryetarit të Bashkisë, z. Erion Veliaj për të mbjellë 100 mijë pemë, Xhemati Musliman Ahmedia dhuroi 100 fidane pisha qytetit të Tiranës. Aktiviteti u zhvillua më 22 mars 2018, pranë liqenit të Farkës, ku mori pjesë edhe Kryetari i Bashkisë. Disa pamje nga aktiviteti:
dhuro pemë xhemati

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp