Tirana - Xhemati Musliman Ahmedia dhe Humanity First
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Tirana

Humanizmi, pa dallim feje dhe race, është ajo që karakterizon Humanity First-in, ashtu siç e ka edhe emrin, Humanizmi në radhë të parë. Dashuri për të gjithë, urrejte për askënd. Humanity First është organizatë ndërkombëtare për bamirësi, e regjistruar në 53 shtete të botës. Humanity First është oraganizata bamirëse e Xhematit Musliman Ahmedia.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp