Surja El-Ihlas - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim nga Origjinali
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

الإخلاص

El-Ihlas

Rreth Sures
 • بِسۡمِ اللّٰہِ الرَّحۡمٰنِ الرَّحِیۡمِ﴿۱﴾
  112 : 1 Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
 • قُلۡ ہُوَ اللّٰہُ اَحَدٌ ۚ﴿۲﴾
  112 : 2 Thuaj: Ai është Allahu, i Vetmi.
 • اَللّٰہُ الصَّمَدُ ۚ﴿۳﴾
  112 : 3 Allahu është i Pavaruri.
 • لَمۡ یَلِدۡ ۬ۙ وَ لَمۡ یُوۡلَدۡ ۙ﴿۴﴾
  112 : 4 Ai nuk ka lindur (askënd) dhe as nuk është i lindur.
 • وَ لَمۡ یَکُنۡ لَّہٗ کُفُوًا اَحَدٌ ٪﴿۵﴾
  112 : 5 Dhe askush nuk ka qenë asnjëherë i barabartë me Të.
  Shpjegime
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp