85 : 7 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • اِذۡ ہُمۡ عَلَیۡہَا قُعُوۡدٌ ۙ﴿۷﴾
    85 : 7 Kur ata do të rrinë ulur rreth tij!
    Shpjegime

    Në ajetet 5-9 përmenden ata armiq të së vërtetës që ndezin zjarrin e persekutimit kundër besimtarëve të drejtë në të gjitha epokat, dhe që e mbajnë të ndezur atë. Fundi i tyre parashikohet në ajetin nr. 11.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp