83 : 28 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • وَ مِزَاجُہٗ مِنۡ تَسۡنِیۡمٍ ﴿ۙ۲۸﴾
    83 : 28 Shija e saj do të jetë (e përzier) me Tesnimin.
    Shpjegime

    Sipas fjalorit tesnim nënkupton madhështinë. Andaj, shija e përzier me tesnim do të thotë, sa më shumë që banorët e xhenetit e shijojnë këtë pije, aq më shumë do të lartësohen në grada.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp