83 : 16 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • کَلَّاۤ اِنَّہُمۡ عَنۡ رَّبِّہِمۡ یَوۡمَئِذٍ لَّمَحۡجُوۡبُوۡنَ ﴿ؕ۱۶﴾
    83 : 16 Dëgjoni! Atë ditë ata do të jenë në perde ndarëse nga Zoti i tyre.
    Shpjegime

    Zoti nuk u pranon njerëzve veprat e pasinqerta. Pikërisht veprat e pasinqerta të tyre ua ndryshkin zemrat, dhe për këtë arsye, ata nuk do të jenë në gjendje ta shohin Zotin.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp