81 : 10 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • بِاَیِّ ذَنۡۢبٍ قُتِلَتۡ ۚ﴿۱۰﴾
    81 : 10 (se) për çfarë faji u vra ajo.
    Shpjegime

    Ajetet 9-10: Këto ajete parashikojnë vendosjen e shteteve, të cilat do ta theksonin zbatimin e ligjit deri në atë masë që do t’i ndëshkonin edhe prindërit që u bëjnë padrejtësi fëmijëve të tyre. Këto ajete janë përmbushur deri në atë pikë që, sot prindërit edhe sikur të ushtrojnë forcë ndaj fëmijës së tyre, shteti ua merr fëmijën nën kujdesin e vet, e jo më të flitet për vrasjen e tij. Lexoni edhe parathënien e sures.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp