80 : 22 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • ثُمَّ اَمَاتَہٗ فَاَقۡبَرَہٗ ﴿ۙ۲۲﴾
    80 : 22 më pas i dha vdekje dhe e varrosi;
    Shpjegime

    Ajeti nuk nënkupton që çdo njeri ka një varr të ndërtuar, pasi disa njerëz mbyten në ujë, disa bëhen pre e egërsirave etj.. Andaj, këtu varri nënkupton edhe periudhën e berzahut, e cila gjithashtu është një gjendje varri për njeriun, që fillon pas vdekjes së tij e vijon deri përpara ringjalljes. Pra, çdo shpirt do ta kalojë pashmangshmërisht edhe këtë periudhë. Lexoni edhe 23:101.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp