50 : 32 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • وَ اُزۡلِفَتِ الۡجَنَّۃُ لِلۡمُتَّقِیۡنَ غَیۡرَ بَعِیۡدٍ ﴿۳۲﴾
    50 : 32 Edhe xheneti do t’u afrohet të druajturve (ndaj Zotit), pa aspak largësi.
    Shpjegime

    Ndërsa në ajetin e mëparshëm përmendet pangopësia e ferrit, ky ajet thotë se edhe parajsa ose xheneti do të afrohet për të drejtët dhe të devotshmit.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp