41 : 30 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • وَ قَالَ الَّذِیۡنَ کَفَرُوۡا رَبَّنَاۤ اَرِنَا الَّذَیۡنِ اَضَلّٰنَا مِنَ الۡجِنِّ وَ الۡاِنۡسِ نَجۡعَلۡہُمَا تَحۡتَ اَقۡدَامِنَا لِیَکُوۡنَا مِنَ الۡاَسۡفَلِیۡنَ ﴿۳۰﴾
    41 : 30 Dhe ata që mohuan do të thonë: “O Zoti ynë! Tregona ata, nga xhindët dhe njerëzit, që na devijuan, që ne t’i shkelim nën këmbët tona dhe që ata të bëhen më të ulëtit!”
    Shpjegime

    Një ajet tjetër si ky, në vend të “xhindëve dhe njerëzve”, përdor “prijësit dhe të mëdhenjtë” (33:68), dhe kështu e sqaron se cilët xhindë janë këta.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp