33 : 16 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • وَ لَقَدۡ کَانُوۡا عَاہَدُوا اللّٰہَ مِنۡ قَبۡلُ لَا یُوَلُّوۡنَ الۡاَدۡبَارَ ؕ وَ کَانَ عَہۡدُ اللّٰہِ مَسۡـُٔوۡلًا ﴿۱۶﴾
    33 : 16 Ndërkohë përpara (kësaj) ata i kishin premtuar Allahut se nuk do t’ia kthenin shpinën dhe për premtimin e bërë ndaj Allahut, do të kërkohet llogari.
    Shpjegime

    I referohet marrëveshjes së tyre (pra, të hebrenjve), që ata e lidhën me muslimanët e Medinës, se do të luftonin përkrah tyre, në rast se ndonjë armik do t’i sulmonte muslimanët në Medinë.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp