20 : 89 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • فَاَخۡرَجَ لَہُمۡ عِجۡلًا جَسَدًا لَّہٗ خُوَارٌ فَقَالُوۡا ہٰذَاۤ اِلٰـہُکُمۡ وَ اِلٰہُ مُوۡسٰی ۬ فَنَسِیَ ﴿ؕ۸۹﴾
    20 : 89 Më pas ai u bëri një trup viçi që pëlliste. Atëherë ata zunë të thoshin ky është i adhurueshmi juaj dhe i adhurueshmi i Musait. Pra, ai harroi.”
    Shpjegime

    D.m.th. ky viç artificial ishte ndërtuar në atë mënyrë që kur ajri hynte në të nga njëra anë e tij, nga ana tjetër dilnin fishkëllima, sikur shohim në disa lodra mekanizëm të tillë.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp