17 : 105 - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim e komentim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
  • وَّ قُلۡنَا مِنۡۢ بَعۡدِہٖ لِبَنِیۡۤ اِسۡرَآءِیۡلَ اسۡکُنُوا الۡاَرۡضَ فَاِذَا جَآءَ وَعۡدُ الۡاٰخِرَۃِ جِئۡنَا بِکُمۡ لَفِیۡفًا ﴿۱۰۵﴾ؕ
    17 : 105 Dhe pas kësaj u thamë bijve të Izraelit: “Banoni në tokën (e premtuar), dhe kur do të vijë premtimi i ahiretit, do t’ju risjellim të gjithë bashkë.”
    Shpjegime

    1) D.m.th. në Palestinë.

    2) D.m.th. – do t’i sjellim hebrenjtë në Palestinë për herë të tretë. Sipas kësaj profecie, sot ata janë pushtues të Palestinës. Lexoni edhe 17:5-9.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp