بسم الله الرحمن الرحيم

Me emrin e Allahut të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit

Xhemati Musliman Ahmedia
Albania

Dashuri për të gjithë, urrejtje për askënd

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Komentim bashkëkohor
i Kuranit Famëlartë

Slide background

Jeta e Muhammedit

Gjurmohet gjallërisht jeta e tij deri në detaje.
Një depërtim autentik në historinë e një njeriu, që ndryshoi botën.

Slide background

Bashkimi global - çelësi i paqes

Fjalimi i Kalifit të muslimanëve
në Parlamentin Evropian

Hazret Mirza Masrur Ahmed – Udhëheqësi ynë i tanishëm

Hazoor

Lideri botëror për paqe

Lexoni më shumë rreth Hazret Mirza Masroor Ahmedit dhe aktiviteteve të tij për vendosjen e paqes, duke spikatur bashkimin dhe vëllazërinë në mbarë botën.

Fjalimi i fundit i xhumasë, i mbajtur nga Udhëheqësi ynë botëror

Hazret Mirza Masrur Ahmedi
2015

Dyshime apo besimi

Hazret Mirza Masrur Ahmedi

Lajme dhe blog

4-984-jxwp_004
Besimi, Blog

Mjeti për të gjetur afrimin me Zotin është istigfari

Hazret Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Udhëheqësi i Xhematit Musliman Ahmedia, Allahu e ndihmoftë fuqimisht, në hytben e tij të...

Ditari i eventeve

Dhurimi i gjakut

Dhurim i gjakut për fëmijët talasemikë

"Dhuroni gjak, shpëtoni jetë"  ishte thirrja gjatë fushatës së dhurimi të gjakut e cila u zhvillua më 31 maj 2014. Por të ...

Botime të fundit

si-mund-te-shpetojme-nga-mekati

Si mund të gjendet shpëtimi nga mëkati?

Hazret Mirza Ghulam Ahmed, Mesih i Premtuar dhe Imam Mehdi a.s.

kriza boterore dhe rruga drejt paqes-thumb

Kriza botërore dhe rruga drejt paqes

Hazret Mirza Masrur Ahmed, Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar

Shikoni video të fundit në mediatekën tonë