Imam Husejni radijallahu 'anhu, nipi i dashur i Profetit Muhamed a.s.
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Imam Husejni radijallahu ‘anhu

Hazret Imam Husejni r.a. ishte nipi i dashur i Profetit Muhammed s.a.v.s. Ai lindi në muajin shaban të vitit 4 pas hixhretit. Hazret Imam Hasani r.a. ishte i madh, kurse Hazret Imam Husejni r.a. ishte i vogël.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp