Ebu Usejd Malik bin Rebia Archives
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Ebu Usejd Malik bin Rebia

Hazret Ebu Usejd Malik bin Rebia Saedi r.a. ishte sahab prej ensarëve dhe mori pjesë në betejën e Bedrit bashkë me Profetin s.a.v.s.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp