Jeta e sahabëve të Profetit s.a.v.s.
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
Related Contents from Topics

Jeta e sahabëve të Profetit s.a.v.s.

Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Allahu e ndihmoftë fuqimisht

Përkthim në shqip i fjalimit të së xhumasë së mbajtur nga Hazret Mirza Masrur Ahmedi, Kalifi i Pestë dhe Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia, më ​13.07.2018.

  • Jeta e sahabëve të Bedrit, të Profetit Muhammed s.a.v.s.:
  • Hazret Ebu Usejd Malik bin Rebia r.a.
  • Hazret ‘Abdullah bin ‘Abdul-Esed r.a.
  • Përmendja e Raxha Nesir Ahmed sahibit, misionarit të Xhematit
  • Përmendja e dy dëshmorëve të rinj ahmedianë nga Pakistani: Mubin Ahmed Shehid dhe Muhammed Zafrullah Shehid
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp