Abdullah ibn Abdul-Esed Archives
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Abdullah ibn Abdul-Esed

Sahab Bedriu, i shquar me emrin Ebu Selma r.a. ishte një ndër sahabët e parë të Profetit s.a.v.s.. Ishte djali i hallës së Profetit s.a.v.s. gjithashtu edhe vëlla qumështi me të. Mori pjesë edhe në hixhretin drejt Abisinisë, edhe në hixhretin drejt Medinës.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp