Revelation Rationality, Knowledge & Truth
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Revelation Rationality

Revelation, Rationality, Knowledge & Truth (Zbulesa, racionaliteti, dija dhe e vërteta) është një libër i Hazret Kalifit Mirza Tahir Ahmed r.a., Kalif i Katërt i Mesihut të Premtuar.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp