Abdullah ibn Revaha r.a. Archives
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Abdullah ibn Revaha r.a.

Për sahabët e Profetit Muhammed s.a.v.s. Allahu i Madhërishëm tha: “Allahu është i kënaqur me ta dhe ata janë të kënaqur me Allahun”, andaj, porosia e Imam Mehdiut a.s. është që, që të gjithë janë shumë të reskpektuar për ne.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp