Sahabët e Profetit a.s. - burra të shkëlqyer
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
Related Contents from Topics

Sahabët e Profetit a.s. – burra të shkëlqyer

Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Allahu e ndihmoftë fuqimisht

Përkthim në shqip i fjalimit të së xhumasë së mbajtur nga Hazret Mirza Masrur Ahmedi, Kalifi i Pestë dhe Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia, më 16.03.2018.

Rrëfime drithëruese nga jeta e sahabëve si:

  1. Hazret Ebu Duxhane Ensariu r.a.
  2. Hazret Muhammed ibn Mesleme r.a.
  3. Hazret Ebu Ejub Ensariu r.a.
  4. Hazret Abdullah ibn Revaha r.a.
  5. Hazret Muadh ibn Harith r.a. (i njohur si Muadh ibn Afra’a)
  6. Hazret Muavedh ibn Harith r.a. (i njohur si Muavedh ibn Afra’a)
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp