Kurani dhe shkenca | Komentime mbresëlënëse të Kuranit të Shenjtë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Kurani dhe shkenca

Kurani është fjala e Zotit dhe natyra vepra e Tij, për këtë arsye, shkenca që studion natyrën, asnjë herë nuk arriti ta hidhte poshtë Kuranin, përkundrazi.

Kurani edhe pse është shpallur 14 shekuj më parë, Ai ka zgjidhur një gamë çështjesh shkencore, të cilat sot janë teoritë e pranuara nga shkencëtarët, qoftë në fushën e astronomisë, qoftë në mjekësi, qoftë në fizikë, qoftë në sociologji, apo dhe në gjuhësi qoftë.

Në këtë rubrik, do të lexoni komentime mbresëlënëse të Kuranit të Shenjtë që lidhen me shkencën.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp