Vajzat muslimane ekselente në universitetet e Evropës, marrin medalje nga Kalifi
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Vajzat muslimane ekselente në universitetet e Evropës, marrin medalje nga Kalifi

Çdo vit, në Xhematin Musliman Ahmedia, studentët dhe studendtet ekselentë marrin medalje nga dora e bekuar e Kalifit të kohës në Xhelsa Salanën (Tubimin Vjetor) të secilit vend.

Në këtë video shohim se si dhjetëra vajza ekselente kanë pasur një mundësi të tillë në Xhelsa Salanën e Anglisë të vitit 2019.

Lexoni më shumë:

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp