Tri ajete ku Kurani pohon se toka po rrotullohet | Kurani dhe shkenca | Samad Ahmed Ghori
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Tri ajete ku Kurani pohon se toka po rrotullohet | Kurani dhe shkenca | Samad Ahmed Ghori

Teolog, gjuhëtar dhe përkthyes

Kurani pohon se Toka është e rrumbullakët dhe nuk është statike, por vazhdimisht duke rrotulluar rreth boshtit të saj, dhe rreth diellit. Ja tri argumente nga Kurani i Shenjtë | Lëvizja e tokës dhe rrotullimi i tokës është shprehur në Kuran shumë më përpara se sa ta zbulonte Galileo Galilei ose Nikola Koperniku.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp