Lutja e natës së Kadrit
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
lutje e Profetit

Hazret Ajshja r.a. e pyeti të Dërguarin e Allahut s.a.: Nëse gjej natën e Kadrit, ç’lutje duhet të bëj? Ai i tregoi këtë lutje:

lutje

Allahumme inneke ‘afuvvun kerimun, tuhibbul-‘afve, fa’fu ‘annij!
O Allah! Je shumë Mëkatfalës, shumë Bujar. Të pëlqen falja. Më fal mua!

[Xhamiu et-Tirmidhi, kitab “Ed-Da’vat“, hadithi nr. 3513]

Lexoni gjithashtu:

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp