Kalendari i Ramazanit 2019 - Për të gjitha trojet shqiptare
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Kalendari i Ramazanit 2019

ramazani kalendari

Kalendari i Ramazanit 2019 – Xhemati Musliman Ahmedia ju uron përzemërsisht muajin e bekuar të Ramazanit! Zoti ju pranoftë agjërimet, adhurimet, veprat dhe lutjet dhe ju mundësoftë pëlqimin e Tij dhe afrimin me Të! Amin!

Klikoni këtu për të parë: KALENDARI I RAMAZANIT 2020

Koha e syfyrit

Koha për të mbyllur syfyrin (Imsaku) është 1 orë e 30 minuta përpara lindjes së diellit dhe po nga ky moment fillon edhe koha e namazit të sabahut.

Kalendari i Ramazanit 2019 për Tiranën
Kalendari i ramazanit 2019

Kalendari i Ramazanit 2019 për Kosovën

Kalendari i ramazanit 2019

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp