The Review of Religions - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

The Review of Religions

Revista “The Review of Religions” botohet që prej vitit 1902 dhe është një prej revistave më të vjetra për studimin krahasues të feve. Objektivi i kësaj reviste është të paraqesë mësimet e Islamit që pasqyrojnë natyrën e tyre racionale, harmonike dhe inspiruese. Ajo gjithashtu sjell artikuj dhe vështrime mbi fe të ndryshme dhe kërkon të diskutojë mbi fenë dhe mbi filozofinë e fesë, të pranueshme nga një masë e gjerë lexuesish.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp