O të dashur! Kjo është koha për t’i shërbyer fesë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
Related Contents from Topics
xhemati i imam mehdiut

O të dashur! Kjo është koha për t’i shërbyer fesë dhe qëllimeve të fesë. Çmojeni këtë kohë, sepse nuk do ta gjeni prapë. …

Pse duhet të dëshpëroheni duke qenë ndjekës të një Profeti[1] kaq të mrekullueshëm?! Tregoni shembuj të tillë që edhe engjëjt të befasohen nga vërtetësia dhe pastërtia juaj dhe t’ju dërgojnë salavate. …

Këtu po e përfundoj dhe lutem që ky mësim imi u bëftë i dobishëm për ju! Ardhtë një ndryshim i tillë në ju, që ju të bëheni yjet e tokës dhe toka të ndriçohet nga ajo dritë, e cila ju dhurohet nga Zoti juaj! Amin! Amin!

LEXONI:


[1] Bëhet fjalë për Hazret Profetin Muhammed s.a.v.s.. (Shikoni librin “Arka-e-Nuhut”)

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp