بسم الله الرحمن الرحيم

Me emrin e Allahut të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit

Xhemati Musliman Ahmedia
Albania

Dashuri për të gjithë, urrejtje për askënd

Download (PDF, 2.93MB)

Kriza botërore dhe rruga drejt paqes

Autor: Hazret Mirza Masrur Ahmed, Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar

Përshkrim:

Bota po kalon një kohë shumë të vështirë e të trazuar. Kriza botërore financiare pothuaj çdo javë nxjerr në krye rreziqe të reja dhe më kërcënuese. Ngjashmëritë me periudhën pak para Luftës së Dytë Botërore vijojnë të referohen, dhe duket qartë që ngjarjet po e shpien botën me një shpejtësi të paprecedentë drejt luftës së tretë të tmerrshme botërore.

Në këtë libër, Shenjtëria e tij, Mirza Masrur Ahmedi, Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia paralajmëron botën për rreziqet që vijnë me shpejtësi drejt saj dhe e udhëzon sesi ajo t'i shpëtojë shkatërrimit e të ndjekë rrugën për të arritur paqen.

Libra të tjerë:

si-mund-te-shpetojme-nga-mekati
Si mund të gjendet shpëtimi nga mëkati?
Hazret Mirza Ghulam Ahmed, Mesih i Premtuar dhe Imam Mehdi a.s.
thumb-vertetesia-7
Vërtetësia – numri i shtatë
Botim i Xhematit Musliman Ahmedia të Shqipërisë