Udhërrëfyesi juaj për Ramazanin
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Udhërrëfyesi juaj për Ramazanin

ramazani

Është vetëm mëshira dhe bekimi i veçantë i Zotit të Madhërishëm që edhe një herë po përjetojmë muajin e madhërishëm të Ramazanit. Elhamdulillah! Për këtë muaj jashtëzakonisht të veçantë, në këtë faqe, ju sjellim njohuri dhe informacione të dobishme që mund t’ju ndihmojnë në udhëtimin tuaj shpirtëror.

Ju urojmë përzemërsisht një muaj të bekuar të Ramazanit!

Kalendari i Ramazanit

Kurani i Shenjtë

Pyetje përgjigje për Ramazanin

Hutbet e të xhumave në lidhje me Ramazanin

Artikujt

Lutje që mund të bëni gjatë këtij muaji

Disa nga lutjet e Kurani Famëlartë

Disa nga lutjet e Profetit Muhammed s.a.v.s.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp