Dëshmia e besimit dhe e veprimit dhe lutja që ato të pranohen
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Dëshmia e besimit dhe e veprimit dhe lutja që ato të pranohen

Dishepujt kur panë kundërshtimin ndaj Isaitas nga të katërta anët, i kërkuan ndihmë Zotit me këtë lutje:

رَبَّنَاۤ  اٰمَنَّا بِمَاۤ اَنۡزَلۡتَ وَاتَّبَعْنَا الرَّسُوۡلَ فَاكْتُبْنَا مَعَ الشّٰہِدِیۡنَ

O Zoti ynë! Besuam atë që na ke zbritur dhe e ndoqëm të Dërguarin. Prandaj, na shëno si dëshmitarë![1]


[1]. Kurani Famëlartë 3:54.

 

Image: Courtesy of Ali Mir; under Creative Commons License

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp