Lutje për të dëshmuar besimin dhe për të kërkuar dëlirësinë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të dëshmuar besimin dhe për të kërkuar dëlirësinë

Kjo lutje në Kuranin Famëlartë i referohet grupit të të mirëve që vijnë nga fetë e tjera, sidomos nga feja e krishterë, të cilët e pranojnë të vërtetën dhe luten:

رَبَّنَاۤ اٰمَنَّا فَاكْتُبْنَا مَعَ الشّٰہِدِیۡنَ  وَمَا لَنَا لَا نُؤْمِنُ بِاللہِ وَمَا جَآءَنَا مِنَ الْحَقِّ ۙ وَنَطْمَعُ اَنۡ یُّدْخِلَنَا رَبُّنَا مَعَ الْقَوْمِ الصّٰلِحِیۡنَ

O Zoti ynë! Ne besuam, prandaj na shëno si dëshmitarë. E përse të mos e besojmë Allahun dhe të vërtetën që na ka ardhur, përderisa dëshirojmë që Zoti ynë të na pranojë në grupin e njerëzve të sinqertë?! (Kurani Famëlartë 5:84-85)

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp