Lutja për të kërkuar mbrojtje nga nxitjet e shejtanit
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutja për të kërkuar mbrojtje nga nxitjet e shejtanit

Amr bin Seidira rrëfen: “I Dërguari i Allahutsas na kishte mësuar disa lutje, që t’i bënim para se të flinim, ndër të cilat ishte edhe lutja që është në vijim, që e bëjmë për të kërkuar mbrojtje nga nxitjet e shejtanit”.[1]

رَّبِّ اَعُوۡذُ بِکَ مِنْ ہَمَزٰتِ الشَّیٰطِیۡنِ  وَ اَعُوۡذُ بِکَ رَبِّ اَنۡ یَّحْضُرُوۡنِ

O Zoti im! Më mbro nga nxitjet e djajve. Më mbro, o Zoti im, që ata të mos më afrohen.[2]


[1]. Tirmidhiu, Kitabud-da’vat, bab 94.

[2]. Kurani Famëlartë 23:98-99.

 

Image: Courtesy of Ali Mir; under Creative Commons License

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp