Lutja për të kërkuar mirësitë botës dhe të ahiretit
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutja për të kërkuar mirësitë botës dhe të ahiretit

Hazret Musaias për popullin e tij kishte bërë këtë lutje:

وَاكْتُبْ لَنَا فِیۡ ہٰذِہِ الدُّنْیَا حَسَنَۃً وَّ فِی الۡاٰخِرَۃِ  اِنَّا ہُدْنَاۤ  اِلَیۡکَ 

Na cakto të mira edhe në këtë botë, edhe në ahiret. Ne udhëzohemi nga Ti.[1]


[1]. Kurani Famëlartë 7:157.

 

Image: Courtesy of Ali Mir; under Creative Commons License

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp