Lutje për të kërkuar mbrojtje nga trazira e Dexhallit dhe nga
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
lutje e Profetit

Sipas Hazret Ajshes r.a., i Dërguari i Allahut s.a.s. bënte këtë lutje gjatë namazit, kurse sipas Ebu Hurejrasë e bënte gjatë namazit pas teshehudit:

ndeshkimiO Allah! Më mbro nga ndëshkimi i varrit! Më mbro nga trazira e Dexhallit të kohës së Mesihut! Më mbro nga trazira e jetës e nga trazira e vdekjes! O Allah! Më mbro nga mëkatet dhe nga barra e borxheve![1]


[1]. Buhariu, Kitab sifatis-salat, bab dua kables-salam.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp