Lutje e Profetit Muhamed s.a.v.s. për të pasur emocione në lutje
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
lutje e Profetit

Hazret Abdullahura kujton nga babai i tij, Hazret Omer Ibni Hatabra, i cili thotë se i Dërguari i Allahutsas bënte këtë lutje:

emocioneO Allah! Dhuromë sytë që lotojnë, që më shërojnë zemrën përmes lotëve të derdhur nga druajtja ndaj Teje, përpara se lotët të shndërrohen në gjak dhe gurët në prush.[1]


[1]. Kitabud-dua, vëll. 3, f. 1480, lit-Tibrani 360 hixhri.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp