Xhemati i Kosovës i shtonjë shkolles së mesme një kabinet me kompjutera
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Xhemati i Kosovës i shtonjë shkolles së mesme një kabinet me kompjutera

bamiresia arsimi

18 Prill 2018, Shtime

Gjimnazi “Naim Frashëri” Shtime, ka pëfituar grant prej 1500 eurosh në emër të blerjes së kompjuterve Perosonal me fokus Zhvillimin Profesional të Mësimdhënësve. Me këto para janë parparë të bleheshin 10 PC, por me ndihmën e Zotit, të njëtat performanca për të cilat sihte kalkuluar shuma e 10 PC, janë blerë 18 sosh.

Gjatë vizitës që bënë përfaqësuesit e Xhematit Musliman Ahmedia të Kosovës, të deleguar nga Humanity First, u vërejt se premtimi i drejtorit të shkollës se PC do të përdoreshin pë Zhvillimin Profesional të Mësimdhënësve, doli të jetë e plotë, pasi që, PC ishin të vendosur në sallë të mësimdhënësve. Pos kësaj, mësimdhënësit e shkollës arritën ta argumentojnë se ata janë duke përdoruar PC, duke ofruar shembuj të mjaftueshëm.

bamiresia arsimi bamiresia arsimiNdryshe, gjithë ky përfitim vjen pas takimit të drejtorit të shkollës Rexhep Hasani me kooradinatorin e Humanity First, dega Gjermani, gjatë një takimi në Kroaci në fokus Ndarja e Përvojave të shoqërive të ndryshme.

Për përurim të këtij Kabineti të IT ishin të pranishëm përfaqësues komunal të arsimit, mësimdhënës dhe nxënës të shkollës, ndërsa në emrër të Humaity First, mirënjohjen mori zt. Jinauddin Seif, Persident i Xhematit Musilman Ahmedia të Kosovës.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp