Lutja e atij që shikon një hallexhi
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutja e atij që shikon një hallexhi

varferia te varfrit

Hazret Omeri r.a. dhe Hazret Ebu Bekri r.a. thonë: Ai që shikon ndonjë hallexhi, le të bëjë lutjen e mëposhtme, sepse do të jetë i mbrojtur nga vështirësia e tij:

Lavdia është e Allahut që më ka mbrojtur nga ajo me të cilën po sprovohesh dhe më dha epërsi mbi shumë nga krijesat e Tij.[1]

[1]. Xhami‘u et-Tirmidhi, kitab “Ed-Da’vat”, bab “Ma jekulu isha re’a mubtela”, hadithi nr. 3431.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp