Lutja e gruas së shtypur për të shpëtuar nga Faraoni mizor
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutja e gruas së shtypur për të shpëtuar nga Faraoni mizor

lutja faraoni mizor

Faraoni ushtronte dhunë ndaj gruas së vet, për shkak se ajo kishte një fe tjetër. Gruaja e tij bëri këtë lutje për t’i shpëtuar mizorisë së tij. Në rrëfime thuhet se lutja i ishte pranuar dhe Zoti që në këtë botë i kishte treguar asaj shtëpinë e xhenetit.

رَبِّ ابۡنِ لِیۡ عِنۡدَکَ بَیۡتًا فِی الۡجَنَّۃِ وَ نَجِّنِیۡ مِنۡ فِرۡعَوۡنَ وَ عَمَلِہٖ وَ نَجِّنِیۡ مِنَ الۡقَوۡمِ الظّٰلِمِیۡنَ

O Zoti im! Ndërto për mua në xhenet një shtëpi pranë Teje, më shpëto nga Faraoni dhe vepra e tij dhe nga populli mizor.[1]

[1]. Kurani Famëlartë 66:12.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp