Historia ime: Dëshmia se si pranohet duaja
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Historia ime: Dëshmia se si pranohet duaja

Rrëfim me titra shqip

I nderuar Jalal Lateef Sahib (Xhelal Lateef) ndan një përjetim të jashtëzakonshëm shpirtëror. #ShareYourStory

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp